Soulwork Home Page

Check your spelling

Soulwork Online Help

Soulwork Humor: Funny stories


 

Soulwork Systemic Coaching: Summary

Soulwork Coach Training

Soulwork FAQ Questions & Answers

 

Emotional Issues
Addictions
Anger & Rage
Anxiety
Dependence
Depression

Dissociation
Eating Problems
Emotional Maturity
Grief & Loss
Immaturity
Inner Child

Pain Control
Sadness
Stress Relief

Toxic Beliefs
Trauma & Stress
Weight Loss

 

Relationship Problems
Abuse
Affairs

Codependence
Dissolve Conflicts
Divorce
Emotional Blackmail

Enjoy Partnership
Evaluate Partners
Long-Distance Love
Love & Hate

Partnership
Past Partners
Premarital
Rejection
Sexual Issues
Soul Mates

 

Family Challenges
Abuse

Abortion
Adoption
Ancestors
Brothers & Sisters
Divorce & Children
Emotional Incest
Family Meetings
Family Secrets

Fathers & Daughters
Fathers & Sons
Learning Disorders
Mothers & Daughters
Mothers & Sons

Parental Alienation

 

Life Lessons
Authority
Bad Habits
Being Alone
Children's Challenges
Communication
Observing Feelings

Patterns in Love
Personal Growth
Quantum Leap
Self Esteem
Self Improvement
Self Intimacy
Stress & Relaxing
Therapist and Clients

 

Specialties
Chaos Coaching

Inner Conflict
Consciousness
Expert Modeling
Leadership
Learning Disorders
Mentorship

Psychobiology
Sexual Abuse
Soul of Soulwork
Systemic Management
Therapist Abuse
Training Abuse

 

 

Interview with Martyn
Disclaimer
Disclosure
Privacy
Fee, Cost, Price
 

eXTReMe Tracker

Sursa (I'o), Creaţie (Kumulipo) & Creativitate (Awaiku)
A Hui Hou © Martyn Kahekili Carruthers (Roman) Soulwork America / Hawaii

Online Huna & Ho'oponopono . Hawaiian Shamanism


Spiritualitate Hawaiian . Ho'oponopono . Vindecare si Huna . Vindicare Egipteana

Dacă doriţi să traduceţi oricare dintre articolele mele în propria limba dvs.,
Eu voi fi bucuros să le post şi să vă onoare ca traducător.

Dreamwork & Hawaiian Moe Uhane (Roman)

Huna Advanced: Awaiku & Hawaiian Angels

Pe Hawaii, mă aştept neaşteptate. Mi sa spus de către Hawaii că este ceva de a face cu energii care circulă în jurul nucleului vulcanic activ al Big Island. Nu am auzit prea multe despre evenimentele ciudate în alte insule vulcanice, deşi poate că Islanda şi Lanzarote au laturile lor prea ciudat.

Pe Big Island Hawaii, în jurul anului 1989, unii oameni am avut încredere mi-au spus că ar putea comunica cu fiintele angelice numite awaiku şi că aceste entităţi ar putea face magice de vindecare. Deşi foarte sceptic, am asistat la mai multe evenimente uimitoare care păreau magice, si am inceput sa studieze această formă de Huna.

Huna mijloace ascunse). Awaiku sunt uneori descrise ca fiind echivalente de Vest la îngeri (anela în hawaiană dar diferenţele sunt mult mai mult decât idei despre halouri sau aripi. "Aumakua poate însemna, de asemenea," ingeri pazitori, deşi "aumakua" sunt mai mult ca şi strămoşii îndumnezeit.

Awaiku ceas peste cei drepţi de pe pământ. Ei au scut şi drepţi copii doar de Kane din nedreptate şi deviltry în mâinile peste cei nedrepţi. ... Awaiku turna din dragoste lui Kane a credincioşilor ... şi sunt mesageri între om şi Dumnezeu ... îngerii vindecarea care asista lapa'au Kahuna provocând puterea de vindecare divină să curgă în aceste vindecatori, oferindu-le puterea de a vindeca pacientii lor.

Kahuna Sorcerers of Hawaii, Past and Present de Julius Rodman

Primar kumu meu (profesor), despre îngeri şi awaiku era Miriam Baker, de Ka'u, Big Island Hawaii. Deşi ea a fost în ea 80, Aunty Miriam ma învăţat înger lore ei. top elevii ei, Patty Rose şi Kawika David Blaikie a trait cu ea, şi au fost atât kumu Huna (profesori de Huna) ... şi doi dintre cei mai buni prieteni. Aunty Miriam Baker a fost cunoscut local ca Angel Lady.

Am stat cu aceste trei persoane minunate pentru vara anului 1993, în Ocean View, nu departe de Sud Point. Asta a fost un timp sălbatic care a zguduit ştiinţifice fundal mea la radacinile sale ca am invatat unele aspecte ezoterice ale Huna. Huna de Kumulipo, I'o şi Awaiku parea ca adevarata magie.

Aunty Miriam a spus că awaiku ar obţine atenţia ei de un sentiment de sfaturi aripa pe fata ei. Ea a spus

  • comunica Awaiku prin viziuni şi intuiţii
  • ei folosesc de multe ori amintiri proprii şi experienţe
  • folosesc cuvinte simple (care copiii pot înţelege)
  • ele comunică, de asemenea, în simboluri, imagini şi vise

Interpretarea acestor mesaje, în funcţie de Miriam, nu a fost uşor, cum s-ar putea adăuga cuvinte sau sensuri pe care le place. Ea a spus de a păstra mintea tăcut, să se bucure de simbolism şi să mediteze la ea.

Prietenul meu Kawika David Blaikie a fost un prieten apropiat de Unchiul George Naope, un profesor de Hawaiian cântări, Hula şi tradiţii, şi am avut toate studiat cu Papa Henry Auwae de Hilo, Unchiel John Kaimikaua de Molokai şi alte Hawaienii native. David şi cu mine au fost alaka'i Huna apoi, şi Patti a fost deja kumu - şi ne-am bucurat de partajare şi compararea gândurile noastre, intuiţii şi intuiţii.

Am fost cercetarea şi piecing împreună ... modeling ... noastre informaţii despre Huna de elemente, awaiku, I'o şi kumulipo. A fost un moment emoţionant de explorare şi de testare. Aunty Miriam binecuvântat pe fiecare dintre noi cu mana ei şi Pono ei, iar ea ne-a spus că am fost destinaţi să desfăşoare pe munca ei.

Kawika David a contribuit cunoştinţele sale profunde ale budismului tibetan, şi am aplicat experienţa mea de sisteme de gândire şi de misticism Celtic, inclusiv călătoriile de vis şi spirite ale naturii. Am adăugat tehnicile shamanice că am învăţat de la un hindus Swami pentru a spori hakalau (conştientizarea extins sau constiinta Kahuna ). Patti ne-a învăţat multe despre elemente Hawaiian şi Elementals! Au fost zile fericite şi seara ca am redefinit mana'o nostru (cunoştinţe şi competenţe) şi testat limitele noastre.

David şi am ajutat Miriam construi un parc mic, Miriam care spera să devină un loc de aterizare OZN, în Ocean View, Makai de autostrada. Am construit ziduri de lavă şi a făcut un mare creştin "peşte simbolul" din coral alb pe negru lava, în jurul căruia am risipit o mulţime de coji de nuci de macadamia praf pentru a oferi humus pentru plante. (David a construit o gradina pentru Miriam, surprins şi ne-toate de morcovi în creştere!)

(2008 ... eu nu pot găsi de peşte simbol Miriam / OZN parcare acum. ... Păcat că a fost o mulţime de lucru acum 15 ani Kawika. Blaikie David este de predare acum acest Huna în Victoria, Canada. Patti predat în această Huna Mexic, apoi sa căsătorit şi sa mutat în Nevada.)

Aşa cum am extins orizonturile meu pentru a include realităţi angelice, am constatat că awaiku ar putea ajuta oamenii isi schimba obiceiurile, emoţiile şi credinţele ... şi schimba viaţa lor! Curând am fost în curs de dezvoltare şi de predare acest Ho'oponopono şi Ho'omanamana în Canada, Germania, Republica Cehă, Croaţia şi Polonia.

Changework eficientă - inclusiv awaiku de muncă de energie - necesită găsirea şi următoarele misiuni de personal, ceea ce înseamnă definirea obiectivelor de viaţă, fac planuri şi se ocupă cu conflicte. În cadrul acestei cunoştinţe Hawaiian ascunse (Huna mijloace ascunse), cu condiţia awaiku inspiraţie care a crescut ca am explorat experienţă de conectare şi a dezvoltat o baza pentru ceea ce aş numi mai târziu Soulwork Coaching Sistemic.

Vechi organism Miriam tanti a murit în 2001, în vârstă de 94, la aproximativ în acelaşi timp şi vârstă, astfel cum Papa Henry Auwae, urmat de unchiul John Kaimikaua, Lanakila Brandt şi apoi unchiul George Naope. Aceşti oameni minunati au fost conexiunile noastre de viaţă la spiritualitatea practică şi vindecarea de pre-contact Hawaii.

Nici unul dintre elevii noştri Europene întâlnit vreodată pe tanti Maria, Papa Henry Auwae, unchiul lui John sau unchiul George. David, Patti şi am făcut cele mai bune noastre de a tese împreună fragmente de înţelepciune pe care le-am învăţat de la multe astfel kupuna (prezbiteri), într-o metodologie util - am lucrat împreună pentru a traduce nu numai limba, dar constiinta care stau la baza de vechi Hawaii, şi de a aplica aceasta în viaţa noastră şi în activitatea noastră.

Martyn ... Nu am nevoie de permisiunea dvs. de a preda munca ta.
Drepturile de autor şi de proprietate intelectuală sunt concepte învechite.

Awaiku, Kumulipo & I'o

Potrivit Auntie Miriam, nu a existat niciodată un timp fără awaiku. Awaiku s-au creat la începutul creaţiei - în zorii Kumulipo , când Kane şi Wahine, a masculin şi feminin laturile de creatie - s-au manifestat în potenţialul infinit al unui zeu polinezian primitivă numit I'o

Leinani Mellville inclus un simbol care a spus el descrie relaţiile dintre Hawaiian zei majore. Am văzut acest simbol kumulipo ca o hartă familie de Hawaiian zeilor majore. Meditând pe acest simbol în hakalau (constiinta extinsa) ma ajutat să înţeleg şi de a folosi ho'omanamana care stă la baza o mare parte din Huna noastre.

Acest simbol kumulipo prezinta crearea în curs de desfăşurare de realitate ... infinit sau eternul ACUM. Ciudat, aceste fragmente de înţelepciune Hawaiian au devenit piese esenţiale ale unei metodologii coaching că am fost doar începutul pentru a preda elevilor în Canada şi Europa, un sistem care am fost de asteptare Soulwork Systemic Coaching.

Dacă faceţi clic pe ASCULTARE, puteţi auzi un pic de Kumulipo vechi cântec frumos.

O ka lipolipo, o ka lipolipo
O ka lipo o ka la, o ka lipo o ka po

Po wale ho 'i hanau ka po
Hanau Kumulipo i ka po ...

ASCULTA*

De la adâncimi de întuneric, întuneric adânc
Darkness zilei, întunericul de noapte

Noapte de noapte numai a da naştere
Kumulipo născut în noaptea ...

(* de la Ho`oluana de Makaha Sons of Ni'iau 1991)

Înţelegerea huna de kumulipo a necesitat o imagine mai mare decât am putut găsi în tradiţiile Hawaiian. După două secole de intoleranţă religioasă, am avut de a privi mai departe spre sud - la casa de insulele Hawaii original - Insulele Marchize si Tahiti - şi dincolo de a Maori din Noua Zeelandă.

Online Huna & Ho'oponopono

Huna de I'o

Am vizitat Noua Zeelandă în 1994, în timpul unei călătorii de predare la Australia. Este fascinant să se compare şi Hawaii culturi Maori. Huna de I'o este mai accesibil acolo (denumit uneori te reo maori). Conform legendei, Maori a venit la Noua Zeelandă de la un mitic Hawaiki. Ca şi în Hawaii, mana cuvântul înseamnă forţa de viaţă, şi mauri cuvânt poate fi tradus, de asemenea, ca forţă de viaţă, esenţa sau flacara.

O Noua Zeelandă tohunga (Kahuna), Maori Marsden, a vorbit despre Io ca Io-Roa "Eternal", Matua-kore "părinţi", Matua "În primul rând mamă", Io-MUA "precursor". Marsden a spus că Io este atât pasive şi active, sursa de sex masculin şi feminin laturile de creaţie. (Io să fi fost o abreviere de Iouru).

"... Ambele fiind, în sine şi neantul absolut. Asta este, El este cu adevărat infinit,
cuprinzând în el însuşi atât absolut pozitive şi negative absolut
."
Maori Marsden

Hawaiian Huna & Lanikeha

Conform tradiţiilor Hawaii, locuiesc în Awaiku Lanikeha, respiraţia cerului, domeniul de îngeri. Simultan Awaiku poate fi cu noi ... sau părţi din noi ... sau s-ar putea spune că Lanikeha este în fiecare dintre noi ... sau că putem fi în Lanikeha. (Acest lucru este mai mult pentru meditaţie şi realizare decât de logica.)

Antichităţi Hawaiian, prin David Malo (1840)

Ia Awaiku ka ua i Lanikeha
Ka ua ma'awe au e Kane
E Kane pakanaka
Kane pamakana
Mahana kaua ia oe, e Kane

Awaiku trimite ploaie din Lanikeha
Dvs. ploaie fine - O Kane
O Kane care ne atinge
Kane, care ne încălzeşte
Ne cald pentru fiecare alte, O Kane

În Huna, dacă accesaţi awaiku dvs., accesaţi mana neobişnuite sau putere. Această formă de ho'omanamana (face mare putere) este util pentru dezvoltarea spirituală, coaching relaţie şi vindecare - în special pentru descâlcirea probleme emotionale si convingerile toxice în timpul Ho'oponopono atribui. Tad James, un alt student de unchiul George Naope, a declarat că el ar putea îngeri la oameni într-un ritual, deşi mi se pare că majoritatea oamenilor au deja conexiuni awaiku, cu toate că accesarea acestora poate solicita ajutorul de aumakua.

I te kore, ki te poo, ki te ao maarama,
'Din neant, la noapte, la lumina zilei pe deplin' Maori

Conectaţi-vă la Aumakua & Awaiku

Hawaiian Spirituality . Huna, Healing and Ohana . Ho'oponopono . Kumulipo . Soulwork

E komo mai! Bine ati venit! Vino la Hawaii şi conecta la vechile metode, sub copaci de Kealakekua Bay. Viteazul valuri la vale Waipio. Mers cu noi în cratere de vulcan în Volcano Park. Vino plimbare vânturile de la Ka Lae (South Point). Medita cu noi adânc în interiorul tubului peşteri de lavă.

săli de clasă noastre includ plaje, pădurilor şi vulcani. Vizitaţi-ne în Europa de Sud Kona şi să vină cu noi la frumoasa, cel mai sacru şi mai bantuite locuri de cele mai multe pe Big Island, Hawaii. Sau ne aduce la tine! Vrei să aducă misticismul şi magia vechi Hawaii pentru partea ta din lume?

Huna Kalani . Soul Mentorship . Pu'uhonua & Lono . Aumakua

Huna formarea noastra ofera o introducere experientiale la misticism Hawaii vechi şi vindecare. Poti experimenta frumusetea si puterea într-o serie de ateliere de lucru, care pot extinde perceptia realitatii. vindecare Hawaiian reflectă o cale spirituala pe care puţini oameni înţeleg. În cadrul acestei magii de vindecare sunt unele vechi radacini de magie sistemice care le folosim în fiecare zi în sistemice coaching noastre. A Hui hou.

Training in Hawaiian Shamanism
Huna 1 Bringing Down the Sun: Ho'oponopono & Ho'omanamana
Huna 2 Elements of Nature: Honua, Ha, Ahi & Wai
Huna 3 Dreamtime: Ho'omoe, Moe Uhane & Expanded Consciousness
Huna 4 Advanced Huna of I'o, Kumulipo and Awaiku
Huna 5 Huna Experience in Croatia, Mexico or on Hawaii

Online Huna & Ho'oponopono (English)

Plagiatul este furt. © Martyn Carruthers, 1997-2018
Toate drepturile rezervate.


If you like our work, please link to us. If you know someone who might benefit,
please mention www.SystemicPsychology.com or www.EmotionsRelationships.com

For online help, email us at: europecoach@gmail.com

Soulwork systemic coaching in America & Hawaii

 

Soulwork systemic coaching in England, Wales & Scotland

 
Soulwork systemic coaching in Croatia & Serbia
 

Soulwork systemic coaching in Poland

 

 

Have You Suffered Enough?

 Where are you now? Understand your emotions, fixations and enmeshments
What do you hope for? Know your goals and stop sabotaging yourself
Do you feel resourceful? Learn to develop your inner resources
Do emotions block you? Relationship problems and mentor damage
Do your beliefs limit you? Change limiting beliefs and end dependence
Do you feel connected? Resolve identity issues to recover lost resources
Is your partner happy? Build healthy partnership (or separate peacefully)
Are your children healthy? Happy parents better manage family problems
Do you want team success? Team leaders and their teams develop together
Do you have complex goals? Specialty coaching, counseling & therapy

Plagiarism is theft. Copyright © Martyn Carruthers 1996-2018  All rights reserved. Soulwork Systemic Coaching was primarily developed by Martyn Carruthers to help people solve emotional problems and relationship conflicts to achieve their goals. These concepts and strategies are for general knowledge only. Consult a physician about medical conditions and before changing medical treatment. Don't steal intellectual property ... get permission to post, publish or teach Martyn's work - email europecoach@gmail.com