Soulwork Home Page

Check your spelling

Soulwork Online Help

Soulwork Humor: Funny stories


 

Soulwork Systemic Coaching: Summary

Soulwork Coach Training

Soulwork FAQ Questions & Answers

 

Emotional Issues
Addictions
Anger & Rage
Anxiety
Dependence
Depression

Dissociation
Eating Problems
Emotional Maturity
Grief & Loss
Immaturity
Inner Child

Pain Control
Sadness
Stress Relief

Toxic Beliefs
Trauma & Stress
Weight Loss

 

Relationship Problems
Abuse
Affairs

Codependence
Dissolve Conflicts
Divorce
Emotional Blackmail

Enjoy Partnership
Evaluate Partners
Long-Distance Love
Love & Hate

Partnership
Past Partners
Premarital
Rejection
Sexual Issues
Soul Mates

 

Family Challenges
Abuse

Abortion
Adoption
Ancestors
Brothers & Sisters
Divorce & Children
Emotional Incest
Family Meetings
Family Secrets

Fathers & Daughters
Fathers & Sons
Learning Disorders
Mothers & Daughters
Mothers & Sons

Parental Alienation

 

Life Lessons
Authority
Bad Habits
Being Alone
Children's Challenges
Communication
Observing Feelings

Patterns in Love
Personal Growth
Quantum Leap
Self Esteem
Self Improvement
Self Intimacy
Stress & Relaxing
Therapist and Clients

 

Specialties
Chaos Coaching

Inner Conflict
Consciousness
Expert Modeling
Leadership
Learning Disorders
Mentorship

Psychobiology
Sexual Abuse
Soul of Soulwork
Systemic Management
Therapist Abuse
Training Abuse

 

 

Interview with Martyn
Disclaimer
Disclosure
Privacy
Fee, Cost, Price
 

eXTReMe Tracker

Hawaiian Spirituality . Ghosts . Black Magic . Dreamtime . Ho'oponopono
 

Huna Veza

Havajska Veza

 


Pu'uhonua Honaunau – drevni hram na otoku Hawaii

Huna, Iscjeljivanje & Ohana

Uvod u hune


Auntie Margaret Machado s otoka Hawaii, učiteljica havajskog iscjeljivanja, s Martynom.

"Pričanje priča" s Aunty Margaret

Što je lomilomi


Papa Henry Auwae iz Hila bio je jedan od najomiljenijih kahuna-iscjelitelja na otoku Hawaii.

"Pričanje priča" s Papa Henryjem

Kahuna La'au Lapa'au mitski izvori havajskog iscjeljiteljstva


Uncle John Kaimikaua s otoka Molokai živi je izvor napjeva, plesova i havajskih tradicija.

"Pričanje priča" s Uncle Johnom Kaimikauom

Napjev "Kumulipo"


Uncle George Naope učitelj je hule i napjeva u Koni gdje je također poznat kao zabavljač.

“Pričanje priča” s Uncle Georgeom Naopeom

Modeliranje Huna


"The Kahuna Religion of Hawaii" (Religija kahuna s Havaja) autora Daddyja Brayja JEDINA je knjiga koju je obavio jedan domordac havajskih otoka i havajski kahuna. Izvrsna je.

Huna prema Daddy Brayju

Učenja o misaonim oblicima koja nudi Daddy Bray nadahnulo je...

Thoughtforms


Uncle John Kaimikaua

John Kaimikaua stručnjak je za havajske tradicije i učitelj je havajskih napjeva – pule – i plesova – hula. Živi na otoku Molokai koji slovi kao “Otok čarobnjaka”. Ondje ga je podučavala tajanstvena ženska kahuna. Martyn je učio od Uncle Johna u Koni, na otoku Hawaii. Johnova učenja potaknula su istraživanja koja su rezultirala brzim i ponovnim procjenjivanjem posljedica odnosa s agresivnim i preminulim članovima obitelji (dio Soulworka 4), kao i veze unutar odnosa općenito (Soulwork 5). Želite li saznati više o Uncle Johnu, kliknite >OVDJE.


Aunty Margaret Machado

Aunty Margaret havajska je iscjeljiteljica poznata po stručnom znanju havajske masaže lomilomi i liječenja upotrebom trava - la'au lapa'au. Živi na otoku Hawaii sa svojom obitelji. Znanja je dobila od svog djeda koji je bio kahuna (stručni iscjeljitelj). Njezina su učenja nadahnula ono što nazivamo “Veza između dviju duša” koja se koristi tijekom cjelog Soulworka, a uči se na Soulworku 2 i 3. Martyn je živio s Aunty Margaret i njezinom obitelji dok je učio na Havajima. Želite li saznati nešto više o Aunty Margaret, kliknite OVDJE.


Aunty Mona Kahele

Aunty Mona havajska je kupuna (starješica) vješta u primjeni obiteljske terapije ho'oponopono kao i u la'au lapa'au, liječenju upotrebom trava. Sve je naučila od svog djeda koji je bio kahuna. Živi na otoku Hawaii gdje, iako su joj 80 g., i dalje pomaže ljudima u rasplitanju svojih odnosa i emocionalnih problema. Martyn ima tu čast da mu je Aunty Mona dala svoje rukom pisane zapise o iscjeljivanju tijela, uma i duha, koje je bilježila više od 50 godina. Aunty Mona nadahnjuje nas da prilagodimo havajski ritual iscjeljivanja - ho'oponopono – kako bi odgovarao svima (Soulwork 1). Aunty Mona i dalje nudi mentorstvo svim članovima svoje zajednice. Za više informacija o havajskoj kulturi, kliknite OVDJE.


Pozvali su me na Havaje da podučavam – a oni su podučili mene. Vratio sam se s uvidom u veze koje utječu na naše živote. Istraživanjem tih veza promijenio sam sve vidove svog života. Martyn Carruthers

Huna Kalani

Radionice huna kalani pomažu ljudima da nauče cijeniti i poštovati havajske tradicije kao i havajske čuvare i učitelje te tradicije. Radionice huna kalani radionice održavaju se na Havajima, kao i “kahiki” – na drugim mjestima.

Havajskim tradicijama bolje razumijemo povezanost svoje svijesti, odnosa i bolesti i spoznajemo da mijenjanjem jednoga možemo promijeniti i ostale. Martyn je integrirao te teme u svoj pristup koji naziva Soulwork Systemic Coaching, te nudi niz iskustvenih radionica koje istražuju značenje i primjenu havajskih tradicija u našem suvremenom životu.

Radionice huna kalani nude informacije kao i iskustva. Polaznici mogu sami procijeniti učinkovitost havajski tradicija, osobito onih koje se zovu ho'omanamana i ho'oponopono. Te radionice nudimo na Havajima, ali i diljem svijeta.

Iako radionice huna kalani imaju svoj prirodni slijed, od Huna 1 do Huna 5, svaka radionica nudi druge teme i nije preduvjet za sljedeću.

[ Huna Kalani Kalendar ]


Farmaceutske kompanije tragaju za tvarima biološkog podrijetla koje imaju iscjeliteljsku moć i kojima se koriste domoroci, no istovremeno gotovo zanemaruju psihoterapeutske pristupe koje primjenjuje ti isti domoroci. Martyn Carruthers

Huna Kalani Radionice

Huna 1 započinje pričom o Kapetanu Cooku i njegovu “otkriću” Havaja. Također govori o “popularnom pristupu učenju Huna” Maxa Freedoma Longa, tj. modelu svijesti koji se sastoji od tri uma, te ga uspoređuje s ritualima iscjeljivanja kojima se još koriste i koje podučavaju havajski učitelji.

Istražite "ho'oponopono" osnovu havajske kulture “Aloha”. Naučite kako se možete povezati s duhom svoje obitelji, tj. “Aumakuom”. Istražite svoje veze s Pele, havajskom božicom vulkana. Iskusite vježbe u stvaranju unutarnjeg sklada i odnosa između svjesnog i nesvjesnog uma.

Istražujemo i istinsko značenje havajskog simbola koji je nadahnuo majstorsku strategiju u Soulworku. Taj se simbol nalazi među drevnim petroglifima na Havajima.


Huna 2 nastavak je putovanja i istraživanja veza između vidljivog i nevidljivog svijeta. Istražite "ho'omanamana", odnosno stvaranje vlastite snage, te vezu s takozvanim ezoteričnim elementima: zemlja (Honua), zrak (Ha), vatra (Ahi), voda (Wai) - i I'o.

Također istražite značenje havajskog simbola Kumulipo, zapisan u djelu Leiani Melville "Children of the Rainbow" (Djeca duge). Taj simbol Martyn naziva “obiteljska mapa havajskih bogova".


Huna 3 istražuje "Moe Uhane", odnosno havajsko vrijeme snivanja. Tko je Snivač, što je san. Istražite i "Hakalau",  mjesto sklada između snova i stvarnosti. Naučite kako možete promijeniti svoju stvarnost mijenjanjem svojih snova.


Huna 4 istražuje naše veze s izvorom – Iom, s našim precima, sa svijetom prirode i sa višedimenzionalnom stvarnošću koju svi dijelimo. Naučit ćete kako možete razriješiti obiteljske tradicije koje ne služe vama. Istražite svoje veze s havajskom energijom Papa, te s Io energijom Awaikua


Huna 5 održava se na Havajima. Boravi se u South Koni i veći dio nastave održava se pod drvećem zaljeva Kealakekua gdje je Kapetan Cook proglašen božanstvom. Kornjače i dupini česti su posjetioci toga zaljeva, a zimi se mogu vidjeti i kitovi. Zaljev Kealakekua zaštićen je podvodni park. Možete plivati, roniti i uživati u valovima prije i poslije nastave! Boljeg od toga nema!

Poslije podne razgledavamo sveta mjesta, drevne hramove, polja petroglifa i energetska središta u vulkanskom parku Pu'uhonua, Kohala... Tu ćete naučiti kako možete primijeniti ho'oponopono i ho'omanamana, a i pokušati naći značenje za sve što ćete otkriti…

Huna 5 iskustvena je radionica i svaka je jedinstveni doživljaj. Istražite velove i veze između svijetova. Dobit ćete simbole kahuna i naučiti kako ih upotrebljavati.

Vjerujem da ćete imati osobne susrete s havajskim entitetima… kao i tajanstvene priče koje ćete ponijeti sa sobom.

Pomoći ćemo vam da nađete odgovorajući smještaj, bio on u luksuznom hotelu ili pak u šatoru! Većina se polaznika odlučuje za skromne hotele u South Koni i dijele troškove iznajmljenog vozila. Na taj način ih boravak manje košta, a ujedno im omogućuje da se druže sa novostečenim prijateljima.

Sljedeća radionica Huna 5 je u prosincu 2002. Kliknite OVDJE za ostale informacije.


Podučavamo Huna Kalani diljem svijeta i tražimo organizatore s iskustvom! Kliknite OVDJE ako nam želite poslati email.

[ Huna Kalani Training Calendar ]


Huna znači "skriveno" a Kalani "s nebesa" ili "za poglavare"


Papa Henry Auwae

Papa Henry bio je kahuna la'au lapa'au (travar stručnjak) i kahuna nui (glava svih stručnjaka). Živio je u Hilu na otoku Hawaii i umro je 2001. u 94. g. života. Martyn je učio od njega i navodi njegove riječi – "Čemu služi ozdravljenje ako bolesnik ne zna zašto ima tu bolest?” i “ Naše je tijelo zrcalo naših odnosa!” Papa Henry posvetio je svoj život iscjeljivanju i učenju drugih i smatramo ga “Djedom Soulworka”. Martyn je unio filozofiju Papa Henryja u Soulwork, osobito u područje razrješavanja odnosa (Soulwork 1), te u razumijevanje veza koje se javljaju u odnosima (Soulwork 5). Želite li saznati više o Papa Henryju, kliknite OVDJE. Želite li pročitati intervju s Papa Henryjem, kliknite OVDJE i pošaljite nam email.


 


If you like our work, please link to us. If you know someone who might benefit,
please mention www.SystemicPsychology.com or www.EmotionsRelationships.com

For online help, email us at: europecoach@gmail.com

Soulwork systemic coaching in America & Hawaii

 

Soulwork systemic coaching in England, Wales & Scotland

 
Soulwork systemic coaching in Croatia & Serbia
 

Soulwork systemic coaching in Poland

 

 

Have You Suffered Enough?

 Where are you now? Understand your emotions, fixations and enmeshments
What do you hope for? Know your goals and stop sabotaging yourself
Do you feel resourceful? Learn to develop your inner resources
Do emotions block you? Relationship problems and mentor damage
Do your beliefs limit you? Change limiting beliefs and end dependence
Do you feel connected? Resolve identity issues to recover lost resources
Is your partner happy? Build healthy partnership (or separate peacefully)
Are your children healthy? Happy parents better manage family problems
Do you want team success? Team leaders and their teams develop together
Do you have complex goals? Specialty coaching, counseling & therapy

Plagiarism is theft. Copyright © Martyn Carruthers 1996-2018  All rights reserved. Soulwork Systemic Coaching was primarily developed by Martyn Carruthers to help people solve emotional problems and relationship conflicts to achieve their goals. These concepts and strategies are for general knowledge only. Consult a physician about medical conditions and before changing medical treatment. Don't steal intellectual property ... get permission to post, publish or teach Martyn's work - email europecoach@gmail.com